Årets Box i Sverige 2016

Omröstningen är avslutad och vinnare Årets Box 2016 blev Smakbox. Grattis!

vinnarduon smakbox
Läs vinnarintervjun här!

Smakbox vann i två av de fyra kategorierna och har snabbt blivit en populär box. Totalt röstade över 2600 personer i årets tävlingsomgång. Tack också till juryn som var helt överens om att utse Smakbox som årets box.

Här är vinnarna i de olika kategorierna!

Huvudpris: Årets box

Smakbox

Årets nykomling

1:a Smakbox
2:a Bachelorbox

Bästa innehåll

1:a Smakbox
2:a Loddo

Veteran

1:a Glossybox
2:a Testagram

Bästa kundtjänst

1:a Djurpaketet
2:a Bakboxen

Rösta här!

Följande prenumerationsboxar har gått vidare till omröstningen: Bachelorbox, DuktigVovve, Smakbox, Sniph, The Healthy Box, Trainingbox, Bakboxen, Djurpaketet, EC-GO, Stylivery, Glossybox, Lookfantastic, Testagram, Kattbox och Loddo. Stort gratis till er och lycka till i omröstningen.

En röst per e-mailadress och det är fritt fram för alla att rösta.

Det är dags att uppmärksamma alla fantastiska prenumerationsboxar och månadsboxar Sverige har att erbjuda. Fram till den 15 oktober 2016 kunde alla nominera prenumerationsboxar i följande kategorier:

Årets Box: Veteran
Prenumerationsbox som funnits i minst 2 år.

Årets Box: Nykomling
Prenumerationsbox som lanserats under 2016.

Årets box: Bästa innehållet
Prenumerationsbox som alltid levererar inspirerande och bra innehåll.

Årets box: Bästa kundservice
Prenumerationsbox som har den bästa kundservicen oberoende om det är via mail eller sociala medier.

I januari 2017, när både kunder och jury fått tycka till, utses Årets box i Sverige 2016.

Presentation av juryn

jurybildjag4
Käthe Nilsson, grundare av Hittabox.se

Käthe grundade Hittabox.se i december 2015 och har en bakgrund både som e-handlare, startade gravtest.se i mitten av 2000-talet, och som bloggare bland annat för tidningen Amelia med fokus på mode, shopping och erbjudande.

karl kihlbom1
Karl Kihlbom, VD Vendre

Vendre är en partner för e-handel som tillhandahåller e-handelssystem, konverteringsoptimering och integration till affärssystem. Karl är VD på Vendre och jobbar som produktspecialist på V-commerce plattform. Har drivit e-handel i flera år innan starten av Vendre 2007.

hanna berg
Hanna Bergh, marknadschef på 
Rabble
Rabble är Nordens största plattform för erbjudanden med fokus på e-handel och retail. Hanna har stor erfarenhet inom E-commerce och jämförelsesajter.

johan svenring
Johan Svenring, ägare till Ehandelstips.se

Johan är ägare till E-handelstips.se och har en gedigen erfarenhet av e-handelsbranschen sedan 15 år. Han har länge följt, med stort intresse, den växande skaran av prenumerationstjänster.

Sixten-engstrom-lager
Sixten Engström, e-handlare & utbildare, Skyltcentralen.se

Sixten Engströms intresse för e-handel uppstod när han 2012 började sälja manschettknappar via nätet från studentlägenheten. Han har lämnat manschettknapparna bakom sig men intresset för e-handel finns kvar, idag säljer han skyltar via Skyltcentralen.se. För att hjälpa fler i uppstarten av sina egna e-handelsföretag har Sixten startat en webbkurs som introducerar grunderna till e-handel.

petra stentagg
Petra Stentagg, Bloggen om gratis
Petra driver en blogg som är en av Sveriges främsta bloggar inom erbjudanden & kampanjer. En blogg om nya produkter, event, rabatter, gratis saker och riktigt bra erbjudanden. Är också socionom/sexolog.