Baby Kit by M är prenumerationsboxen för både barn och föräldrar!

Det kan vara svårt för dig som småbarnsförälder att veta vad ditt barn tycker om i början. Vi har olika tycke och smak och vi vill att våra barn ska få det allra bästa. Håller du inte med? Vi startade därmed Baby Kit by M, en månadsbox med produkter för både dig och ditt barn.

Ett samhälle som utvecklas i ständig takt framåt och med oändligt många produkter och saker som dyker upp på marknaden att du inte hinner med. Vår tjänst är ett sätt att inte hamna i gamla mönster och köpa det där vanliga eller det du brukar utan öppna upp ögonen för nya produkter och möjligheter. Vem vet? Du hade kanske inte köpt den där nyttiga gröten som ditt barn tycker så mycket om, hört talas om en specifik app eller fått tips på bra sagoböcker om det inte vore för att du testade vår box.

För att du ska vara i framkant och ha koll på senaste nytt för både dig och ditt barn bör du testa på våra boxar från Baby Kit by M. Vi jobbar med att finna bra produkter för dig och ditt barn. Produkterna kommer i en tjusig box och inte helt fel att få en fin överraskning var månad där du och ditt barn TILLSAMMANS får testa på nya spännande produkter.

Delad glädje är dubbel glädje!

Just nu! Uppge följande kod i kassan: releasebym och få 50% rabatt på första månadsboxen. Giltig t.o.m. 31 december 2017.

Innehåll: Produkter för barn och föräldrar. Boxen kan innehålla allt från våtservetter, mat, snacks, magasin, nappar, inredningsprylar och utöver nämnda produkter kan det trilla i en och annan fin gåva, leksak och andra fina produkter samt erbjudanden.
Frekvens: En gång i månaden.
Enstaka boxar: Ja.
Leverans: DHL.
Betalalternativ: Kort.
Pris: 199 kr per månad.

Beställ boxen här

 

Kontakta Baby Kit by M för att ändra/avsluta boxprenumeration
Avsluta prenumeration
0 poäng av 5 (0 omdömen)
Boxinnehåll0
Kundtjänst0
Pris0
Recensioner Lämna ditt omdöme
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lämna ditt omdöme