Ge bort boxar i julklapp!

Prenumerationsboxar är perfekta som julklappar och presenter! Boxar med erbjudanden på denna julklappssida går att köpa styckvis, med tidbegränsad prenumeration och/eller som löpande prenumeration. Vi skriver noga ut vad som gäller. Kul med julklappar som räcker ett tag, eller hur!? :)

Senast uppdaterat 27 november 2019. Kom tillbaka snart igen - vi uppdaterar löpande med nya erbjudanden fram till jul! :)

Vill du synas med din box här? Maila till hej@hittabox.se.

Erbjudande: Smakbox

Enstaka box: 1 box för 149 kr!


Ge bort 1 box för 149 kr (ord. pris 199 kr)! Använd rabattkoden HITTABOX.
Smakbox har vunnit Årets box 2016, 2017 och 2018. Boxen kommer ut varannan månad och förutom nya produkter och smaker får du en väldigt trevlig tidning på köpet med inspiration och recept. Perfekt julklapp till den som gillar att testa nya smaker.
BESTÄLL

Reafynda adventskalendrar billigt!

The Man Box

Enstaka box - vald bland 3 olika!


The Man Box vinterbox för bara 169 kr!
BESTÄLL

Lekogram

12 månaders prenumeration: 10% rabatt!


Lekogram erbjuder flera olika prenumerationer till ditt barn oavsett intresse. Det finns Lego, Kul att skapa, Pyssla, Experiment och många fler att välja mellan. Allt från välkända varumärken med möjlighet att välja litet, mellan eller stort prenumerationspaket.
BESTÄLL

Erbjudande: Club Creo

Löpande prenumeration: Startpaket för 59 kr!


Du får startpaketet för 59 kr och därefter betalar du varje månad 149 kr/169 kr + frakt på 29 kr som en löpande prenumeration.
BESTÄLL

Erbjudande: Glossybox

Tidsbegränsad prenumeration

Ute i sista minuten?

Ute i sista sekund och hinner inte få hem boxen? Ingen fara - ladda ner presentkort här!