Om Hittabox.se – välkommen hit!

Hittabox.se är Sveriges första jämförelsesajt för prenumerationsboxar och eftersom vi inte själva tillhandahåller egna prenumerationsboxar till privatkonsumenter* är vi en oberoende tredjepart. Nya leverantörer av boxar och prenumeranter tipsar om nya boxar och hjälper oss att ha stenkoll på framförallt svenska prenumerationsboxar. Vårt mål är att fortsätta vara först med det senaste och leverera trovärdigt innehåll till gagn för både boxleverantörer och konsumenter.

Så kom Hittabox.se till

Boxar att prenumerera på har blivit populärt och det poppar upp nya varianter nästan varje vecka. Därför startade Käthe Nilsson Hittabox.se den 25 december 2015 så att du kan hitta månadsboxen eller prenumerationstjänsten för just dig. Hittabox.se ägs av bolaget Mediaklar AB.

Senaste infon

Du har också möjlighet att tycka till om och recensera de boxar du har testat. Missa inte vår blogg som ständigt uppdateras. Vi finns också på Instagram och Facebook.

Tipsa om nya boxar!

Vill du tipsa om en box vi inte har med här? Fyll i formuläret eller maila till hej@hittabox.se. Att lägga till en box här kostar inget, men självklart kan vi erbjuda extra exponering om du önskar det.

Hittabox.se är ett av de antagna inkubatorföretagen hos E-commerce Park i Helsingborg från och med hösten 2016.

ecommercepark22
*) Käthe Nilsson är medgrundare av Businessboxen som vänder sig till entreprenörer.