Om Hittabox.se – välkommen hit!

Hittabox® är Sveriges första jämförelsesajt för prenumerationsboxar och eftersom vi inte själva tillhandahåller egna prenumerationsboxar är vi en oberoende tredjepart. Nya leverantörer av boxar och prenumeranter tipsar om nya boxar och hjälper oss att ha stenkoll på framförallt svenska prenumerationsboxar. Vårt mål är att fortsätta vara först med det senaste och leverera trovärdigt innehåll till gagn för både boxleverantörer och konsumenter. Hittabox® är ett registrerat varumärke sedan 2018.

Så kom Hittabox.se till

Boxar att prenumerera på hade börjat bli populära och det poppade upp nya varianter. Därför startade Käthe Nilsson Hittabox.se den 25 december 2015 så att du kan hitta månadsboxen eller prenumerationstjänsten för just dig.

Senaste infon

Du som konsument har möjlighet att tycka till om och recensera de boxar du har testat. Missa inte Hittabox Magazine – vår blogg som ständigt uppdateras. Vi finns också på Instagram och Facebook.

Tipsa om nya boxar!

Vill du tipsa om en box vi inte har med här? Fyll i formuläret eller maila till hej@hittabox.se. Att lägga till en box här kostar inget, men självklart kan vi erbjuda extra exponering om du önskar det. Vi tar också emot boxar för PR och test.

Hittabox® var ett av de antagna inkubatorföretagen hos E-commerce Park i Helsingborg under 2016 och 2017.

ecommercepark22