FAQ: Vanliga frågor & svar om prenumerationsboxar

Här har vi samlat de vanligaste förekommande frågorna som rör prenumerationsboxar, månadsboxar och andra prenumerationstjänster du kan hitta på Hittabox.se.

Vad är en prenumerationsbox/månadsbox?

Det är en prenumerationstjänst som innebär att du med jämna mellanrum, en gång per månad om det är en månadsbox, får hem en box, låda, bag eller påse med fysiska saker. Det kan vara en total överraskning, ofta med ett visst tema, eller förbrukningsvaror du har beställt för återkommande leverens som t. ex. dammsugarpåsar.

Prenumerationsboxar finns i många olika kategorier, allt från skönhet, mode och hygien till barnkläder, leksaker för djur eller barn, kreativa boxar och mat. Matkassar har blivit ett välkänt begrepp.

Hur ändrar jag eller säger upp en prenumeration?

I dagsläget gör du det på respektive prenumerationstjänst hemsida. Sök på boxen här och gå till deras hemsida. Vi kommer under hösten 2016 att uppdatera alla boxars sidor här också, så att du lätt hittar kontaktuppgifter till respektive boxtjänst kundservice.

Jag är missnöjd med en box – vad gör jag?

Först kontaktar du respektive prenumerationstjänst och försöker lösa problemet. Om ni inte kommer någon vart – kontakta oss så försöker vi att medla som en tredjepart. Kom ihåg att du också har möjlighet att skriva både positiva och mindre positiva recensioner. Det gör du på boxarnas respektive sida här på Hittabox.se.

Jag gillar Hittabox.se! Får jag ta bilder och tipsa om er?

Ja, tack gärna! Det är självklart att du får ta bilder om du länkar hit. Vi är tacksamma för all hjälp vi kan få med marknadsföring. Maila gärna till hej@hittabox.se och berätta att du länkat eller tipsat om Hittabox.se. 🙂 Eller tagga oss på sociala medier ed @hittabox eller #hittabox. Vi delar gärna som tack!

Fick du inte svar på din fråga?

Välkommen att maila oss på hej@hittabox.se.